benurb

NaŠa ponuda Bentley softvera

Bentley Systems je jedan od svetskih lidera u ovoj oblasti koji se arhitektama, inženjerima, projektantima i konstruktorima posvetio pružanju sveobuhvatnih rešenja za realizaciju održivih struktura i infrastrukture. Kompanija je osnovana 1984. godine i ima oko 3.000 kolega u više od 45 zemalja i neprestano investira u novi razvoj i akvizicije.

Navodimo i neke od oblasti koje su pokrivene softverom i aplikacijama firme Bentley Systems odnosno Bentley rešenjima a koje preko SBM d.o.o. možete nabaviti u Srbiji. Oblast Arhitekture i građevinarstva pokriva arhitektonsko projektovanje, projektovanje industrijskih objekata i proračune građevinskih konstrukcija, a oblast Niskogradnje obuhvata projektovanje puteva, projektovanje železnica, projektovanje mostova i projektovanje saobraćajne infrastrukture gradova. Dalje, oblast Hidrotehnike obuhvata projektovanje vodovodnih sistema, projektovanje kanalizacionih sistema i projektovanje brana i hidrotehničkih objekata, a oblast Geoinženjeringa pokriva kartografiju, katastar i podzemni katastar - vodovod, kanalizacija, telekom.

benbr

PDS

Uz našu pomoć možete u Srbiji kupiti licence za Bentley softver koji vam je potreban. Neke od aplikacija za projektovanje iz programa kompanije Bentley Systems koje vam, pored ogromnog broja ostalih Bentley programa, nudimo su:

MicroStation® - Univerzalna 2D i 3D Bentley platforma za projektovanje

MicroStation je jedinstvena, sveobuhvatna platforma za projektovanje i inženjering i predstavlja osnovu Bentley softvera generacije V8. Mogućnosti koje poseduje Microstation u odnosu na druge platforme čine ga podesnijim za 3D modeliranje, rad sa raznovrsnim podacima, za produktivan timski rad i razvoj. Proširenja MicroStation za specifične oblasti delatnosti još više povećavaju produktivnost korisnika, a moćni alati za specijalizovane poslove obogaćuju podatke o projektu i omogućuju njihovo korišćenje tokom čitavog životnog veka projekta.

STAAD.Pro - Program za 3D strukturnu analizu i projektovanje

STAAD.Pro je softver koji nudi firma Bentley Systems za profesionalnu 3D strukturnu analizu i projektovanje sa velikim izborom međunarodnih standarda projektovanja (design codes): evropski, US, UK, ...

Omogućuje analiziranje bilo kakve strukture izložene statičkim opterećenjima, dinamičkim odzivima, vetru, zemljotresima i klizištima. On je primarni alat analize po metodi konačnih elemenata i projektovanja za bilo koji tip kula i tornjeva, fabričkih pogona, mostova, stadiona, marina, brana i kanala. STAAD.Pro podržava strukturnu analizu i projektovanje konstrukcija od materijala kao što su čelik, beton, drvo, aluminijum i hladno valjani čelik.

STAAD.Pro pruža korisnicima najsavremenije grafičko okruženje i dizajn i podržava preko 70 međunarodnih i preko 20 US dizajn kodova. STAAD.Pro se može integrisati sa drugim Bentley proizvodima kao što su STAAD.Foundation i ProSteel, a preko OpenSTAAD se obezbeđuje integracija u druge programe.

 

benrd

Da biste se upoznali i sa ostalim mnogobrojnim Bentley aplikacijama koje možete nabaviti tj. kupiti i licencirati preko nas, molimo vas da posetite ovaj link.