bsoft

Knjigovodstveni programi i paketi – Biznisoft

U modernom poslovanju preduzeća knjigovodstveni programi predstavljaju moćan alat koji automatizuje i olakšava funkcionisanje preduzeća pa je i izbor odgovarajućeg knjigovodstvenog programa veoma bitan.

Biznisoft je mnogo više nego još jedan program za knjigovodstvo. Ovaj paket će zadovoljiti zahteve svih vrsta preduzeća i ispuniti standarde neophodne agencijama za knjigovodstvo. Dakle, naš knjigovodstveni program nudi kompletno rešenje i za preduzeća specijalizovana za vođenje knjiga.

Programi za knjigovodstvo često imaju problema sa standardima koji važe. To nije slučaj sa paketom Biznisoft. Ovaj knjigovodstveni program u potpunosti ispunjava zahteve koje postavlja standard RSS 33.

Baziran na modernoj arhitekturi server je u stanju da softverski podrži neograničen broj klijenata. Ovaj knjigovodstveni paket je jednostavan za upotrebu, intuitivan, a odlikuje ga i popularna cena. Stručnu podršku dodatno obezbeđuje SRRS što predstavlja pravu garanciju primene svih standarda i pruža korisnicima dodatnu sigunost u radu.

Knjigovodstveni programi na trzištu moraju da pruže okruženje koje u je u potpunosti usklađeno i kompatibilno sa tekućim propisima, a što je jedna od osnovnih odlika paketa Biznisoft.

Ovaj program za knjigovodstvo je u potpunosti usklađen sa tekućim propisima iz ove oblastii u Srbiji i Crnoj Gori.

Uputstva

Obuka

Moduli obuhvaćeni u standardnoj verziji:

 • Finansijsko poslovanje (Održavanje kontnog plana, Obrada naloga za glavnu knjigu, Knjiženje naloga, Zatvaranje stavki, Obrada izvoda u elektronskom formatu, Obrada dnevnih pazara, Knjižna odobrenja/zaduženja, Poslovne knjige, Blagajničko poslovanje, Isplata poljoprivrednom proizvođaču, Preknjižavanje prometa, Obračun razlike u ceni, Obračun razlike u ceni na MP vrednost, Obračun kursnih razlika, Raspodela naloga po obeležjima, Utvrđivanje finansijskog rezultat, Zatvaranje klase prihoda i rashoda, Izveštaji iz finansijskog,propisani finansijski izveštaji, Finansijske analize i statistike, Provera knjiženja finansijsko-robno, Provera knjiženja finansijsko-trgovačka, Pregled knjiženja glavne knjige, Pregled prometa po klijentima... detaljnije)

 • Robno-trgovinsko poslovanje (Artikli i šifarnici, Cenovnici, Prijem robe, Izdavanje robe – račun (izlaz robe, izlazna faktura - akcijski rabat, otpremnica robe, avansni račun, profaktura, račun sopstvenih troskova, nalog za izdavanje robe, izvoz robe i usluga), Interni prenosi (interni račun robe, interno izdavanje robe i interni prijem robe), Narudžbine kupaca i dobavljača, Povraćaj robe kupca, Povraćaj robe dobavljaču, Nivelacija cena, Popis robe, Otpis robe u objektu, Fakturisanje bez obračuna nabavke, Komisiono poslovanje, Tudja roba na zalihama, Roba na obradi/doradi, Poslovanje sa kooperantima, Evidencija ambalaže, Biznisoft POS – Kasa u maloprodaji, Dislocirani prodajni objekti, Izveštaji iz robnog knjigovodstva, Izveštaji po specifičnim poslovima, Pregled stanja po objektima, Provera knjiženja robno-trgovačka knjiga, Pregled prometa u objektu, Analiza prometa po objektima, Pregled prometa po klijentima ... detaljnije)

 • Finansijska operativa (Poslovni partneri (šifarnik), Atributi poslovnih partnera, Tabela računa, Tabela kamatnih stopa, Obračun kamate, Štampa registra partnera, IOS – Hronološko zatvaranje, IOS – Zatvaranje po veznom dokumentu, Predlog za kompenzaciju, Unos i štampa virmana, Zbirni pregled po partnerima, Analitika stanja po partnerima, Pregled obaveza i potraživanja, Pregled dobavljača po visini fakturne vrednosti, Rok salda dugovanja, Izveštaji po komercijalistima, Pregled potraživanja po objektima, Kartica po dospelim valutama ... detaljnije)

 • Proizvodnja (Radni nalog, Prijemnica materijala, Izdatnica materijala, Faktura materijala, Prijem proizvoda (poluproizvoda), Interni račun gotovih proizvoda, Faktura gotovih proizvoda, Prodaja proizvoda (pogonsko), Prenos proizvoda u materijal, Prenos materijala u proizvod, Receptura proizvoda, Šifarnik radnih operacija, Unos obavljenog posla, Materijal na obradi/doradi: Slanje materijala, Prijem materijala ... detaljnije)

 • Kadrovska evidencija (Školske spreme, Stepeni školske spreme, Stručne spreme, Stepeni stručne spreme, Vrste školske spreme, Osnovi prestanka radnog odnosa, Tipovi rešenja, Kvalifikacije zaposlenih, Organizacione jedinice i Poslovne jedinice ... detaljnije)

 • Obračun zarada (Obračun zarada za lica u radnom odnosu, Matična knjiga radnika, Tabela za poreze i doprinose, Registar obustava, Parametri za obračun, Obračun zarada, Izveštaji za obračun i virmani, XML fajl za slanje podataka na portal Poreske uprave, ... detaljnije)

 • Blagajničko poslovanje (Više blagajna - novac, čekovi, bonovi ...)

 • Servis i popravke (Obuhvata kompletan proces od evidencije robe pristigle na servis do vracanja ispravne robe ... detaljnije)

 • Stalna sredstva (Tabela knjigovodstvenih računa, Šifarnik lokacija, Evidencija osnovnih sredstava, Otpis i prodaja ... detaljnije)

 • Komisiono poslovanje (Sopstvena roba, Tuđa roba, Komisiona odjava ...)

  Automatsko knjizenje je aktvno u okviru svih podsistema !
---------------------------------------------------------

Pri instalaciji probne verzije ovog knjigovodstvenog programa obavezno je da i aplikacija i baza podataka budu na istom računaru.

Download probne verzije

(Ovo je ujedno i najnovija verzija Biznisofta!)

Biznisoft je podržan na Windows operativnim sistemima. Minimalni zahtevi za rad programa u Windows okruženju:

Za klijentske računare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ili Windows 10

Za serverski računar: Windows 7, Windows 8 ili Windows 10, kao i Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 i Windows Server 2016

Ne postoje posebni hardverski zahtevi (brzina procesora, količina memorije, rezolucija ekrana su nebitni). Podržane su sve vrste štampača: laserski (preporučeno), matrični i InkJet.

Za ispravan prikaz naših slova u aplikaciji, podesite: Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Language for Non-Unicode Programs na Serbian (Latin) i restartujte Windows (Postupak je vrlo sličan na svim vezijama Windowsa).

Knjigovodstveni program Biznisoft u svojoj probnoj veziji omogućuje vam unos podataka i rad prema sledećem:

Robni promet - najviše 500 promena
Izlazne fakture - najviše 50 faktura
Ulazne kalkulacije - najviše 100 kalkulacija
Finansijsko - najviše 200 stavki
Lični dohodci - najviše 2 obračuna

Probna verzija je potpuno funkcionalna verzija koja postaje licencirana unosom dobijenih licencnih ključeva.

Za prijavu na sistem u demo verziji koristite korisničko ime demo i lozinku demo

Ovaj program za knjigovodstvo je u potpunosti usklađen sa tekućim propisima iz ove oblastii u Srbiji i Crnoj Gori.

-----------------------------------------------------------------------

Neka iskustva korisnika

 • " Biznisoft odlikuje izuzetna lakoća u radu. Korisnički interfejs je lak za navigaciju i omogućava i nekome ko nije profesionalac u struci da brzo nauči operacije neophode za operativno funkcionisanje preduzeća. Za naprednije operacije dovoljno je pogledati video. Redovno ažuriranje i lakoća nadgradnje je još jedan veliki plus. Najbolja reklama za ovaj knjigovodstveni programski paket su njegovi korisnici! "
 • " Sa promenom načina podnošenja poreskih prijava preko portala Poreske uprave, ovaj programski paket Biznisoft je odmah ponudio rešenje da se to radi uz pomoć njega. "
 • " Knjigovodstveni softver koji se redovno ažurira. Neverovatan tim programera i ekonomskih stručnjaka koji non stop radi na poboljšanjima i unapređivanju već i onako sveobuhvatnog i naprednog programa za sve sto je potrebno jednoj firmi, nebitno da li je mala ili velika. Uvek dostupni za pomoć, saradnju, uputstva ... "
 • " Očigledno odlična saradnja sa Poreskom upravom i APR-om zbog besprekorne kompatibilnosti sa njihovim portalima prilikom izvoza elektronskih podataka za PDV, plate, završne račune ..., što je omogućilo momentalno praktično korišćenje portala i slanje najbržom mogućom metodom svih potrebnih obrazaca u roku. "
 • " Svaka zakonska promena se istog momenta ažurira preko novih verzija softvera sa par klika mišem. Odlično reagovanje i usklađivanje prilikom promena poreskih stopa bez i jedne greške. Momentalno i lako se moglo preći na rad sa novim stopama ali i kombinovati stare stope u koliko to poslovna situacija u firmi zahteva. "
 • " Bez većih muka prelazak na novi kontni plan "
 • "Sa svakom novom revizijom osetno poboljšanje i automatizam u delu proizvodnje. Kad pomisliš da ne može bolje i brže, uvek stigne demant. "
 • " Za korisnike koji žele da se ne opterećuju oko čuvanja podataka, sistem rada na klaudu doveden do savršenstva. Potpuno isto ko kada je softver instaliran na računaru, pa čak i brzina. Knjiži se, radi se sve potpuno isto sa svim alatima koje program ima. "
 • " Stalno usavršavanje opcija knjiženja troškova, za potrebe svake firme. Proširena i fleksibilna do maksimuma."
 • " Najlakse moguće arhiviranje i bekapiranje podataka kao i njihov povratak preko posebnih ekstenzija i alata u samo korak, dva, pogotovu preko klauda."
 • " U slučaju bilo kakvih većih problema, lako slanje baze centrali koja u skoro 100% slučajeva uspeva da reši probleme i korisniku vrati sredjenu bazu podataka i ako program nije uzročnik problema. Moguća je i automatska popravka baze od strane korisnika jednim klikom. A, tu je već i rešenje Biznisofta za godišnji izveštaj za APR po novoj metodologiji za 2014. godinu! "